Kindercarnaval met Clown Kiko

Zoekt u nog een leuk clowns optreden voor de kinderen tijdens de carnaval ?

Clown Kiko komt graag langs als ballonnenclown en of met een kindervoorstelling/jongleershow tijdens de carnavals kindermiddag (of ochtend) bij uw carnavals vereniging of voor bijvoorbeeld de viering op school !

Clown Kiko vrolijkt ieder feestje op!!

www.clownkiko.nl

www.clownkiko.nl/clown-kiko-carnaval.html

kiko@clownkiko.nl

024-3733911

Clown Kiko's Carnavalsprogramma met een korte jongleershow en ballon figuren vouwen

Een veel geboekt optreden tijdens de carnaval is Clown Kiko's Carnavalsprogramma met een korte jongleershow en ballon modeleren.

Een wat kortere centrale voorstelling (20-25 minuten) direct gespeeld uit de koffer met aansluitend voor alle kinderen een ballon figuur.

De voorstelling van 20-30 minuten speel ik direct vanuit mijn koffers en zeker als het mogelijk is in te pluggen (headset microfoon en cd/speler of ipod) op een installatie van jullie die er al staat, dan vraagt deze voorstelling behalve een korte soundcheck nauwelijks opbouw/voorbereidingstijd.

Dit is tijdens carnavalsvieringen vaak een voordeel omdat het programma vaak al voor de voorstelling start en de kinderen al binnen zijn. Het ballon modeleren is geen centrale voorstelling meer en de kinderen kunnen dan ondertussen ook weer rondlopen, dansen, de polonaise doen, en de DJ kan weer draaien.

http://www.clownkiko.nl/afbeeldingen/Clown_Kiko_optreden_Carnaval_Doornenburg_show_a010.jpg

Ballonnenclown Kiko

Als u geen centrale voorstelling wenst is enkel ballon modeleren (eventueel aangevuld met het tonen van wat jongleertrucs tussen de kinderen) is ook mogelijk.

Dat is bijvoorbeeld geschikt als de kinderen komen en gaan (ala een instuif of ala een receptie) of als er tegelijkertijd veel meer gebeurd en/of het niet haalbaar of gewensd is dat de kinderen allemaal gaan zitten en naar een voostelling kijken.

" Het lijkt gewoon een lange ballon… Maar schijn bedriegt!

Want in een handomdraai draait Kiko er een konijn van. Of een giraf of een muis, een lieveheersbeestje, een hartje, een vliegtuig, een motor, een bloem of een…."

Behalve leuk om te krijgen is het ook fasinerend om te zien hoe de figuren ontstaan.

Het ballon modeleren is geen centrale voorstelling, maar Clown Kiko bevindt zich meer tussen de kinderen en draait voor alle aanwezige kinderen een ballonnen-figuurtje die ze onder het maken van een praatje/grapje uitdeelt.

(Het ballon modeleren is daarom m.n. geschikt als de kinderen rondlopen, of binnendruppelen of als er tegelijkertijd meerdere dingen voor ze te doen zijn (bijv. springkussen, spelletjes, schminken, eten, dansen)

Clown Kiko modeleert ongeveer 30-40 ballonfiguren per uur. Maar dat is ook een beetje afhankelijk van de gevraagde figuren dus hierin kan ik wat sturen. Bij simpele figuurtjes (hondje, konijntje, giraf) zijn meer figuren haalbaar)

Op rustige momenten of bij kleine groepen kan ik het ballon modeleren afwisselen met het laten zien van jongleertrucs en/of wat ingewikkeldere figuren vouwen.

http://www.clownkiko.nl/afbeeldingen/Clown_Kiko_optreden_Carnaval_Doornenburg_ballonnen_a034.jpg

Kiko's Kindervoorstelling van 40-45 minuten

Een langere voorstelling van (40-45 minuten) is indien gewensd natuurlijk ook mogelijk (al dan niet aangevuld met ballon modeleren).

In de kindervoorstelling laat Clown Kiko op een manier die de kinderen aanspreekt en erbij betrokken houdt, allemaal verschillende trucs zien (o.a. jongleren, diabolo, chinese borden draaien en kindergoochelen).

Er is veel interactie met de kinderen.

"Wie komt daar nou binnen met zo'n grote zware koffer? En wat zou er toch inzitten??? Clown Kiko is altijd vrolijk, maar soms wel een beetje dom… Gelukkig weten de kinderen haar altijd wel weer op weg te helpen! En zo ontstaat er een leuke voorstelling met veel interactie met het publiek.

Kiko jongleert niet alleen met balletjes, maar ook met kegels, een diabolo en chinese bordjes. En met wat hulp van de kinderen kan ze soms zelfs toveren!"

Voor deze voorstelling heb ik ongeveer een uur opbouwtijd nodig, zonder dat de kinderen al in de ruimte zijn. Dit is niet altijd mogelijk/handig tijdens carnaval en in dat geval verwijs ik naar optie 1.

http://www.clownkiko.nl/afbeeldingen/Clown_Kiko_optreden_Carnaval_Doornenburg_show_a011.jpg

Voor meer informatie en boekingen neem gerust contact op met:

kiko@clownkiko.nl

024-3733911

Vermeld aub:

- hoeveel kinderen komen er. (Als u het niet precies weet: hoeveel verwacht u er maximaal.) + de leeftijd va de kinderen waarop u zich wilt richten.

- de locatie (postcode of plaatsnaam) i.v.m. de reiskosten

- bent u carnavalsvereniging, school, bso of ….

- gewensde datum en tijd(sduur) i.v.m. beschikbaarheid

http://www.clownkiko.nl/afbeeldingen/Clown_Kiko_optreden_Carnaval_Doornenburg_ballonnen_a033.jpg